Box interiør design as  
hvem, hva, hvor

referanseliste

 

 

BOX arbeider innen arkitekt-, interiør- og designfaget og har vært prosjekterende interiørarkitekter for en rekke store byggeprosjekter spredt over store deler av landet - fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør. Ferdigstilte prosjekter varierer fra ulike helsebygg, som sykehjem, psykiatrisentre og pasienthotell, til skoler, næringsbygg og avishus. Videre har BOX vært engasjert i ulike offentlige prosjekter, så som ombygging av NAV-kontorer i Hordaland.

Stor bredde i oppdragstype har gitt oss bred erfaring i å løse ulike problemstillinger og å skape gode arbeidsmiljø for ulike behov.

BOX interiør design påtar seg både små og store oppdrag, for private, næringsliv og det offentlige - enten det er nybygg, ombygging eller restaurering. Vi utfører også spesialdesign og "skreddersøm". Kontakt oss gjerne for pristilbud eller for ytterligere informasjon.

BOX interiør design as eies 50/50 prosent av Anne Devik og Inger Johanne Lauritzen. Begge er utdannet ved Kunsthøyskolen i Bergen. BOX har kontorlokaler sentralt i Bergen sentrum.

 

Anne Solveig Devik

Anne Devik

Inger Johanne Lauritzen

Inger Johanne Lauritzen

L

Direktetelefon: 55 32 99 12

Direktetelefon: 55 32 92 06

Mobiltelefon: 930 64 586

Mobiltelefon: 924 49 088

E-post:anne@box-design.no

E-post: inger@box-design.no